Pricing Table Particle

Quickly drive clicks-and-mortar catalysts for change
 • Basic
 • Standard Compliant Channels
 • $50
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 1 GB of space
 • Support at $25/hour
 • Sign Up
 • Premium
 • Standard Compliant Channels
 • $100
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 10 GB of space
 • Support at $15/hour
 • Sign Up
 • Platinum
 • Standard Compliant Channels
 • $250
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 30 GB of space
 • Support at $5/hour
 • Sign Up

Login Module

Je kunt je gaan inschrijven voor onze Kartspecial op Zondag 23/12/2018.

Een training met een eindejaars tintje!
Reguliere training voor de kinderen, een potje lasergamen per groep, een heat karten voor geïntresseerde ouders met daarbij een lekkere lunch!

Daar wil jij toch bij zijn?!

 • Reguliere kart training
 • 1 pers. lasergame
 • 2 pers. Lunch. (Br. Kroket, br. Kaas, br. Ham, melk en jus d’orange)

Voor € 42,50 zijn jullie ingeschreven!
Wil je extra personen inschrijven voor de lunch? Omdat je meer dan 1 persoon 'aanhang' meeneemt naar de lunch?
Dit is natuurlijk geen probleem. Dit kun je aangeven op het online aanmeldformulier. €6,00 p.p. extra

 

Beste KWM leden,

 Het kartkamp in de herfstvakantie is nagenoeg vol! We zijn in overleg met de verhuurder hoe om te gaan met het gegeven een aantal slaapplaatsen extra te organiseren...

Bent u vooraangemeld? Maak dan svp uw reservering/vooraanmelding definitief door alsnog het volledige inschrijfformulier in te vullen!      
Wij zullen de komende periode jullie verder informeren over het programma, verdere organisatie en voor de deelnemers ontvangt u informatie over de betalingen.

Heeft u nog vragen? Neem dan svp contact met ons op!

  


  

  

 

Examen stress
Examens zijn geweest!  De Examens zijn weer geweest. Wij feliciteren iedereen met het behalen van hun resultaat. Niet geslaagd of niet aanwezig kunnen zijn?! Niet getreurd, vlak voor de zomervakantie staat er weer een examen gepland! Kijk in de Indoor Agenda voor meer info. De certificaten worden zondag 27 mei uitgereikt!

Kartscholen.nl
De badges van Kartscholen.nl komen deze week binnen! Wij vragen alle rijders vriendelijk deze op de RECHTER mouw/schouder van de race-overall te bevestigen. De badges zijn er in Rookie - C, Certified - B en Elite - A. Eerder al je certificaat behaald?! Op vertoon van je certificaat zijn de badges ook 'los' te verkrijgen!

Kartkamp 2018
Inschrijven of Voor Aanmelden voor het Kartkamp 2018 is weer mogelijk! Ben jij erbij in de Herfstvakantie? Een te gekke MidWeek weg met al je kart-vrienden. Kijk snel op onze website voor meer informatie!

Zondag 3 juni GEEN indoor training
In verband met Outdoor Kart Wedstrijden op het kartcircuit van Emmen - Pottendijk, vinden er GEEN indoor kart trainingen plaats op zondag 3 juni!

Nieuwe Groep Indeling
Per 17 juni start de poule nieuwe TIJD en GROEP indeling!
Na registratie treft u onder het Menu - Indoor - Poule Indeling onze nieuwe Tijd en Groep indeling! Aanstaande zondag 27 mei én zondag 10 juni zullen wij deze ook schriftelijk en mondeling naar een ieder communiceren.

Naam niet gevonden?! Vragen?! Even bellen of mailen en we plaatsen de rijder in de juiste groep... Onze kartschool heeft maarliefst meer dan 90 actieve leden! Uitschrijven van onze school, inschrijven voor onze school en Afmelden voor indoor trainingen is derhalve essentieel!

Website registratie
Op onze website kunt u zich registreren als Nieuwe gebruiker.

 • Na registratie treft u onder het Menu - Indoor - Poule Indeling onze nieuwe Tijd en Groep indeling
 • Na registratie vindt u ook ook in het Outdoor - Foto Gallery foto's gemaakt tijdens onze activiteiten. Foto's eenvoudig naar ons uploaden? Contact voor meer info...
 • Na registratie vindt u ook in het menu Contacts - KWM Nieuwsbrief - Nieuwsbrief Archief om zo eenvoudig onze eerder verder Nieuwsbrieven terug te kunnen lezen.

KWM informatie boekjes beschikbaar
Vanaf zondag 10 juni zijn onze KWM Informatie boekje te verkrijgen!
In deze info boekjes treft u alle noodzakelijke informatie en afspraken aan!

KWM Leden pasjes
Binnenkort beschikbaar, de KWM ledenpas. Met de KWM leden pas kun je wekelijks je aanwezigheid laten registreren tijdens de Indoor trainingen. Onze instructeurs (en ook de rijders) kunnen zou eenvoudig zien welke lesprogramma's wel of niet zijn gevolgd. Ook zorgt de KWM ledenpas voor interessante kortingen! Bijvoorbeeld 10% korting op alle Arrox kleding!

KWM Team Outfit
De KWM rijders Shirts zijn inmiddels in productie en zeer binnenkort beschikbaar!
Pre-Order now! Alle maten leverbaar.

Beste (indoor) KWM leden,

Overlijdensbericht
Graag wijzen wij jullie op ons geplaatste Facebook bericht over het plotseling overlijden van het 3-jarige broertje van één van onze rijders. Namens de ouders willen wij jullie van harte danken voor alle liefdevolle woorden. Aanstaande zondag zullen wij tijdens de training hier met alle leden om 11:00uur bij stil staan.

 

 

Nieuwe baanofficials
Via deze weg willen wij jullie graag informeren dat wij per juni 2018 met een aantal nieuwe baan-officials werken. Enthousiaste vaders en moeders waar we altijd erg blij en dankbaar voor zijn, voor de hulp die zij ons en jullie kinderen bieden! De komende periode zullen ze verder worden ingewerkt, uitgerust met nieuwe porto's et cetera

Certificaten en badges
De laatste certificaten van de examens worden uitgereikt. Ook zijn de badges voor behaalde statussen inmiddels verkrijgbaar. Scoor snel je badge voor je Rookie C, Certified B of Elite A. Normaliter vragen wij € 10 extra examengeld voor het examen, badge etc. Dit hebben we tot op heden nog niet gehanteerd omdat nog niet alles rond was. Derhalve zijn de badges aan te schaffen voor € 7,50 contante betaling tijdens de indoor lessen.

Bezoek
Binnenkort zullen enkele examinatoren, wedstrijdorganisaties NKH en GK4, Kartscholen.nl instructeurs, enzovoorts eens kennis komen maken met jullie! De exacte datum maken wij zo snel als mogelijk bekend.

KWM TeamWear
Aanstaande zondag zijn de shirts te passen en te proberen. U kunt deze bestellen tegen het bedrag van € 37.50 incl btw. Wij hebben alle kinder- en volwassen maten besteld zodat iedereen de juiste maat kan passen en bestellen. Er liggen zondag 32 stuks klaar om te checken! Zo'n gave Shoftshell kopen? Ook deze zijn vanaf heden te bestellen...

KWM Indoor Lidmaatschap pas
Binnenkort zullen wij voor alle rijders een KWM indoor lidmaatschap pas organiseren. Deze zijn verplicht aan te schaffen voor €10 per stuk. Met onder andere 10% op o.a. Arroxx kartkleding en andere kortingen, is deze noodzakelijke investering zo terug verdient!

Nieuwe aanvang tijden en Poule Indeling
Per 24 juni aanstaande zal de nieuwe Poule Indeling en aanvang tijden van start gaan!
Let op; de poule indeling kan veranderen! Houdt dus regelmatig deze pagina (na inloggen beschikbaar) in de gaten. Bij vragen kunt u altijd even bellen of mailen.

Datum KWM Club race bekend
Eén keer per kwartaal organiseren wij een KWM club race. Zo is de nieuwjaarsrace en voorjaarsrace al geweest. Dit keer staat de KWM Zomer Club race gepland op Zondag 15 juli gepland! Via onze website kunt u zich nu aanmelden voor deze Club wedstrijd in het Menu Indoor - Aanmelden Zomer Race 2018.

Max. 60 inschrijvingen grote karts en 8 inschrijvingen kinderkarts!
Deelnemers worden geplaatst obv volgorde van inschrijving.

Aanwezig; 08.45u
Aanvang;  09.00u
Prijs uitreiking; 13.30u

Kosten € 35,00

KWM informatie boekjes
Aanstaande zondag zijn de KWM informatie boekjes beschikbaar! Vraag naar uw eigen exemplaar!

 

Tot snel @Van der Ende Racing Inn

KWM Racing zet in op de breedte en is daardoor succesvol: "Wij willen een totaalplaatje aanbieden"

Uitgegeven door Bas Kaligis • 11 april 2018 14:59 •

 

NOOTDORP/POELDIJK - Ze zijn één van de grootste en gezellige kartteams in de Nederlandse paddock: KWM Racing uit Nootdorp. In 2002 uit liefde voor de kartsport geboren, ontstond eerst de kartschool, zeven jaar later kwam er het raceteam bij. Will Huizer, Mathieu van Renssen en Eric van Es zorgen er elke week voor dat Nederlandse jeugd met plezier en passie hun sport kan beleven. Dan komen de resultaten vanzelf, redeneert het trio. Dat bleek in Mariembourg tijdens de eerste ronde van het GK4-kampioenschap. Diverse talenten van het team haalden een topklassering of het podium.

KWM Racing line up 2018 talenten in de dop

Het is een behoorlijke onderneming die Huizer, Van Renssen en Van Es runnen. Ga maar na: elke week geven zij op zondag les op hun kartschool bij Van der Ende Racing Inn in Poeldijk; in wedstrijdweekeinden zijn ze drie dagen van huis om de rijders zo goed mogelijk te begeleiden voor, tijdens en na de races. En dan het aantal rijders: tijdens de lessen helpen ze vijftig kinderen en tijdens raceweekeinden nog eens zestien.

“Wij willen een totaalplaatje aanbieden”, zegt Renssen. “Tijdens de lessen op de indoorbaan worden ze opgeleid en op de outdoorbanen rijden de talenten later wedstrijden.” Dat KWM Racing niet ook vijftig rijders heeft tijdens races, heeft te maken met capaciteit. “Dan zouden we drie tenten moeten hebben om te kunnen sleutelen. Dat werkt niet.”

Het feit dat de drie zoveel kinderen onder hun hoede hebben, komt volgens oprichter Huizer doordat ze laagdrempelig zijn. “We zijn een kinderteam. We hebben dan ook nagenoeg geen senioren.” Ook staan ze garant voor een gedegen opleiding. Dat trekt jonge karters aan. “We werken samen met kartscholen.nl. Daar hoort een officiële examinering en een certificaat bij.”

Om het geleerde in de praktijk te testen, rijden de kinderen regelmatig clubwedstrijden. Daarin komen als vanzelf de talenten bovendrijven. Van hen is er altijd een aantal bij dat wedstrijden wil gaan rijden. Zij stromen dan vaak door naar het wedstrijdteam. Het is een ideale manier van werken, stelt Renssen. “Tijdens de lessen in de indoorschool leer je de rijders goed kennen. Dat komt van pas als je later een-op-een met ze gaat werken in het raceteam. Daar pluk je dan de vruchten van.”

KWM Racing Will Huizer, Mathieu van Renssen en Eric van Es

Karten is een relatief dure sport. Toch slaagt KWM Racing altijd erin de school en het raceteam drukbezet te houden. Dat heeft alles te maken met de lage kosten die het team voorstaat. Renssen: “Kinderen betalen maar 25 euro voor een les van twee uur op de indoorkartschool. Je kunt beter 50 kinderen laten rijden voor 25 euro, dan 10 voor 50.” Van Es: “We zijn een low budget-team. Omdat het voor ons een hobby is, is het goed genoeg als we quitte draaien.”

Het raceteam bestaat sinds 2009. Mede dankzij de aanwas uit de kartschool en de relatief lage kosten is het altijd druk geweest in de tent in de paddock. Dat de continuïteit blijft gewaarborgd, heeft behalve de lage kosten ook te maken met de sfeer binnen KWM Racing, stelt Van Es. “Er is geen haat en nijd. Rijders zijn bij ons altijd welkom, het team voelt als een familie. Ik durf te zeggen dat we het gezelligste team in de paddock zijn. De kinderen moeten het naar hun zin hebben. Dat is voor ons het belangrijkst. Gewoon lekker rijden, dan komt de rest vanzelf wel!”

Kijk eens op de goedverzorgde website van KWM Racing