fbpx

Beste KWM Leden;

Per 7 november kunnen we eindelijk naar het nieuwe tijdschema, en op naar de 100 wekelijkse deelnemers!
Vanaf 7 november starten er ook weer nieuwe groepen!

Vanaf as zondag is er een nieuw tijdschema van toepassing! Zie uw ticket voor meer informatie!

12 december - CLUB RACE
19 december - EXAMENS

Let op! Er zijn nieuwe Covid-19 maatregelen van toepassing!
18+ Corona Pass - 18min geen bijzonderheden.

 

BAAN 8:30 8:55 Groep 1 25 min Groep 1  Aanwezig 08:15 uur
  9:00 9:15   15 min   Theorie  
BAAN 8:55 9:20 Groep 2 25 min Groep 2 Aanwezig 08:45 uur
  9:20 9:35   15 min   Theorie  
5 min inloop
BAAN 9:25 9:45 Groep 1 20 min Groep 1  Baan 2e keer
  9:50 10:00   10 min   Afsluiting 10:00 uur
BAAN 9:45 10:05 Groep 2 20 min Groep 2 Baan 2e keer
  10:10 10:20   10 min   Afsluiting 10:20 uur
10 min inloop
BAAN 10:15 10:40 Groep 3 25 min Groep 3 Aanwezig 10:00 uur
  10:45 11:00   15 min   Theorie  
BAAN 10:40 11:05 Groep 4 25 min Groep 4 Aanwezig 10:25 uur
  11:10 11:25   15min   Theorie  
5 min inloop
BAAN 11:10 11:30 Groep 3 20 min Groep 3 Baan 2e keer  
  11:35 11:45   10 min   Afsluiting 11:45 uur
BAAN 11:30 11:50 Groep 4 20 min Groep 4 Baan 2e keer
  11:55 12:05   10 min   Afsluiting 12:05 uur
10 min inloop
BAAN 12:00 12:25 Groep 5 25 min Groep 5 Aanwezig 11:45 uur
  12:30 12:45   15 min   Theorie  
BAAN 12:25 12:50 Groep 6 25 min Groep 6 Aanwezig 12:10 uur
  12:55 13:10   15 min   Theorie  
5 min inloop
BAAN 12:55 13:15 Groep 5 20 min Groep 5 Baan 2e keer
  13:20 13:30   10 min   Afsluiting 13:30 uur
BAAN 13:15 13:35 Groep 6 20 min Groep 6 Baan 2e keer
  13:45 13:55   10 min   Afsluiting 13:50 uur